ΚΥΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

THE SPA

Ένα υπέροχο περιβάλλον πολυτέλειας και ηρεμίας, το Spa* του Arina Beach είναι ένα μέρος ειδυλλιακό, ιδανικό για να αναζωογονηθείτε και να αποκαταστήσετε την αρμονία σώματος και μυαλού. Ο σχεδιασμός του χώρου αποπνέει γαλήνη και σε συνδυασμό με την ήπια και καταπραϋντική ατμόσφαιρα σας επιτρέπει να απολαύσετε την προσεκτική φροντίδα που σας προσφέρουν οι χαρισματικοί θεραπευτές μας. Για μια εξατομικευμένη, ολιστική εμπειρία ευεξίας που θα δώσει νέα ισορροπία στο σώμα και θα ηρεμήσει το πνεύμα σας, το Spa διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (με επιφάνεια 170τ.μ. και βάθος 1,40μ.) με ξαπλώστρες για θεραπείες νερού, σάουνα, χαμάμ και πολλές θεραπείες και τελετουργικά μασάζ. Στο τέλος μιας έντονης μέρας, σας περιμένουμε για να απολαύσετε μια στιγμή χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

Μένοντας πιστοί στο ήθος και την αποστολή μας είμαστε εδώ για να σας οδηγήσουμε σε ένα ταξίδι των αισθήσεων και να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από το βάρος του κόσμου και της καθημερινότητας. Βυθιστείτε, λοιπόν, στην καταπραϋντική μας φιλοξενία και απολαύστε διακοπές σε απόλυτη ισορροπία και απόλυτο συντονισμό με τις ανάγκες σας.

Κατά την άφιξή σας, οι εξειδικευμένοι μας θεραπευτές θα δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο ταξίδι ευεξίας για εσάς, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες, επιθυμίες και τρόπο ζωής. Μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες αυτές ατομικά ή μαζί με τον/την σύντροφό σας.

*Οι υπηρεσίες Spa έχουν επιπλέον κόστος.

*Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας μπορούν να απολαύσουν 15 λεπτά δωρεάν σε οποιαδήποτε θεραπεία Spa διάρκειας άνω των 45 λεπτών.

*Έκπτωση 15% σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες

*Τα ραντεβού πρέπει να κλείνονται κατά τις πρώτες δύο ημέρες από την άφιξη

Back To Top